M3 Communications Group, Inc.  бе обявена за най-добрата PR агенция в България

...
M3 Communications Group, Inc.  бе обявена за най-добрата PR агенция в България
Коментари Харесай

M3 Communications Group, Inc. е PR агенция на годината за 2018


M3 Communications Group, Inc.  бе оповестена за най-добрата PR организация в България за 2018 г. в годишния конкурс на Българската асоциация на PR aгенциите – BAPRA Bright Awards. На стилна гала в Rainbow Plaza авторитетно интернационално жури отличи компанията и в още 8 категории. Така M3 Communications Group, Inc. стана номер 1 и по брой извоювани награди в тазгодишния конкурс.

Освен наградата „ Агенция на годината “, M3 Communications Group, Inc. съумя да пребори конкуренцията на над 100 плана и да завоюва още три златни, три сребърни и две бронзови оценки. Това е най-голямото достижение на компанията в 24-годишната й история.

Големият благотворителен концерт „ Ние обичаме България “, осъществен за BILLA България през 2017 година, донесе на M3 Communications Group, Inc. златния приз в категория „ Специално събитие “. Компанията завоюва първото място и за Public Affairs кампания за новаторския проект Facebook Amber Alert. В същата категория М3 Communications Group, Inc. бе отличена и с трета премия за проекта „ Събираме света дружно “ за Асоциацията на почетните консули в България. Компанията получи златното отличие и за „ Изграждане на работодателска марка “ за акцията #IamWIZZcrew за Wizz Air. 

Успешното партньорство на M3 Communications Group, Inc. през миналата година с L’Oreal донесе на компанията две втори награди в категорията „ Маркетинг, обвързван с идея “ за самодейността „ За дамите в науката “ и в категорията „ Изграждане на работодателска марка “ за проекта L`Oreal IT Day. Компанията получи сребърен орден и за „ Кризисен PR “ за ефикасното разрешаване на казуса с оувърбукинг на Wizz Air през 2017 година M3 Communications Group, Inc. добави арсенала си от оценки и с трето място за „ Корпоративен PR “ за плана по сполучливо създаване на обществения имидж на IT компанията Алтерко в България.

„ Всеки, който посети офиса на M3 Communications Group, Inc., ще бъде посрещнат от един надпис на стълбите, който гласи: „ Няма асансьор към триумфа, би трябвало да изкачиш стъпалата “. Именно това вършим и ние в нашата компания. Полагаме ежедневни старания освен, с цел да осъществяваме сполучливи планове за нашите клиентите, само че и с цел да развиваме PR бизнеса в България. Вече 24 години M3 Communications Group, Inc.  поддържа високо равнище на работа и следва одобрените интернационалните стандарти. Затова сме щастливи за следващото значимо самопризнание, което получихме. Да бъдем Агенция на годината е същинска чест за нас, само че и огромна отговорност и по тази причина ще продължим и отсега нататък да бъдем скъп сътрудник на нашите клиенти и да осъществяваме новаторски планове “, съобщи на церемонията Максим Бехар, основен изпълнителен шеф на M3 Communications Group, Inc.

Наградите BAPRA Bright Awards са най-високите оценки в PR бизнеса на българския пазар. Те се провеждат от Българската асоциация на PR организациите (БАПРА) и се правят оценка от без значение и авторитетно интернационално жури от специалисти в региона на връзките. Тази година над 130-те подадени кандидатури бяха прегледани от жури с ръководител Андрю Джонсън, ръководещ шеф на RPP Group. 

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР